Categorii

Etichete: Tratarea apei

Purificator casnic cu 4 căi, cu ultrafiltrare

825,00 Lei
 • Producator EconomyWater
 • Cod produs: Purificator casnic 4 căi FP3HJK1

Aquafilter FP3-HJ-K1Filtru de apa potabila cu 4 niveleIndeparteaza impuritatile cu marime de pina la 0,1 mкmRetine microorganismele si bacteriileCurat..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Aquafilter FP3-HJ-K1

  Filtru de apa potabila cu 4 nivele
 • Indeparteaza impuritatile cu marime de pina la 0,1 mкm
 • Retine microorganismele si bacteriile
 • Curata si inmoaie apa dura
 • Carcasa rezistenta
 • Dimensiuni: 400*140*420 mm
 • Viteza de filtrare: 2 l/min
 • Capacitate: 6000 l

Toti modulii de filtrare si membrana UF sunt produsi din componente certificate NSF si WRAS. Curata apa de spectrul larg de impuritati dizolvate organice si neorganice (clor liber, compuși organici, pesticide, produse petroliere, metale grele, s.a.), indeparteaza mirosul neplacut al apei, imbunatateste gustul ei. Tehnologia speciala de sinterizare a carbonului activ previne eliminarea in apa filtrata a impuritatilor adsorbite anterior.

O particularitate caracteristica a acestui filtru este modulul cu membrana de ultrafiltrare. Ea este compusa dintr-un detaliu tubular, care permite indepartarea tuturor substantelor organice, la fel si a lichidelor straine dizolvate in apa, a sarurilor metalelor grele, fierului, mercuriului, arsenicului, manganului s.a. Diametrul porilor membranei este de 0,01 micron, fapt ce permite retinerea bacteriilor si a virusilor. Membrana de ultrafiltrare curata apa de impuritatile mari în dimensiune, lasind particule mici de calciu, magniu si alte microelemente utile.

  Nivelul unu – reprezinta un filtru de curatare dura din fibre de polipropilena cu marime de 10 inci. Inlocuirea lui se va efectua o data la 6 luni.

  Nivelul doi – un cartus pe baza de rășini schimbătoare de ioni. Reduce efectiv duritatea apei. Inlocuirea va avea loc o data pe an.

  Nivelul trei – carbunele activ granulat curata eficient clorul si organochloridele, mirosurile si impuritatile, KDF reduce concentratia de fier si metale grele (plumb, mercuriu, arsenic) si are proprietati bacteriostatice. Inlocuirea se va efectua o data pe an.

  Nivelul patru – Membrana de ultrafiltrare, curatare profunda si dezinfectarea apei. Inlocuirea se va efectua o data pe an.

  Setul contine un robinet separat pentru apa filtrata si toate detaliile necesare pentru instalare si conectare.

  Caracteristici tehnice
  Racord 1/2 "
  Capacitate ciclica 6000 l
  Dimensiuni 400 x 140 x 420 mm

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun