Categorii

Etichete: Tratarea apei

Purificator apa cu osmoza inversa RO-Traditional WP

1.365,00 Lei

1.706,00 Lei

Purificator apa cu osmoza inversa RO-Traditional WP cu pompa booster in 5 treptePurificator casnic RO-Tradițional în 5 trepte, cu pompă și rezervor de..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Purificator apa cu osmoza inversa RO-Traditional WP cu pompa booster in 5 trepte

Purificator casnic RO-Tradițional în 5 trepte, cu pompă și rezervor de presiune, (cartușe filtrante FCPPS1005, FCCTO-10, FCPPS1001, AICRO-QM, membrană TLC-75P)

Purificatoarul cu ozmoza inversa RO-Traditional WP inlatura 95% impuritatile continute de apa. Calitatea apei rezultate depinde de presiunea, gradul de contaminare si temperatura apei de curatat. Acesta poate sa retina in aparat un mic procent de impuritati, majoritatea lor fiind deversata in canal. 

Datorita tehnologiei de purificare in 5 trepte, inlatura marea parte a clorului si derivatelor de clor, substantele contaminatoare de miros si gust neplacut, iar partea importanta elimina bacteriile si virusii eventuali existenti.

Trepte de filtrare:

1. Cartus filtrant din polipropilena de 5 microni (FCPPS1005). Pre-filtrul indeparteaza particulele in susupensie mai mari de 5 microni (nisip, pamant, rugina, namol, matasea broastei, microorganisme, particule radioactive, paraziti, metale grele).

2. Cartus filtrant cu carbon activ granular de 1 micron (FCPPS1001). Pre-filtrul inlatura cele mai mici ramasite de particule in suspensie si elimina clorul folosit in statiile de potabilizarea apei si derivatii lui (trihalometanul, microorganisme, bacterii, fungi, compusi organici, pesticide, erbicide, detergenti, fenoli, clorina, benzen, radon, plumb, si alte metale grele). Simultan imbunatateste gustul si mirosul apei.

3. Cartus filtrant cu carbon activ bloc de 10" (FCCTO-10). Pre-filtrul absoarbe si elimina sedimentele foarte fine, substantele chimice dizolvate in apa, giardia si alti paraziti, turbiditatea, sulfatii de magneziu, fier si hidrogen, neutralizeaza clorul.

4. Membrana osmoza inversa 75 GPD (Pentair TLC-75P). Membrana osmotica cu  porozitate de 0,0001 microni este cea mai importanta parte a purificatorului. Retine 95% din elemente chimice nedorite din apa potabila (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, zinc, siliciu, clor etc.), compusi chimici organici si anorganici (ierbicide, pesticide, hidrocarburi, sulfati, cloruri, azotati, nitriti etc.) si impuritati biologice de tipul virusurilor si bacteriilor.

5. Cartus filtrant cu carbon activ granular (AICRO-QM). Post-filtrul elimina urme de substante ramase pe microconducte sau depuse datorita neutilizarii indelungate, indeparteaza de asemenea gustul si mirosul neplacut.

Certificat de calitate: permisiune OTH, nr. OKI 6207/2012

ATENTIE !!! Pentru a putea functiona purificatorul in conditii de siguranta, este obligatoriu sa folositi lampa UV si cartusele de remineralizare, dar si intretinerea periodica, cu schimbarea si dezinfectarea filtrelor.

Intretinere: 
- Se recomnada schimbarea la 6 luni a pre-filtrelor (nr. 1, 2, 3) precum si a post-filtrului (nr. 5). 
- Odata la 12 luni este de recomandat schimbarea membranei ozmotice.

Fabricat in Ungaria!

Garantie:  1 an (12 luni).

Caracteristici tehnice
Capacitate ciclica 120 - 200 litri apa/zi
Debit maxim 1 - 5 bar
Dimensiuni 330 x 430 x 160 mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun