Categorii

Etichete: Tratarea apei

Incalzitor Veito Space 2,5kW Black

2.579,00 Lei

3.034,00 Lei

  • Producator VEITO
  • Cod produs: Veito Space 2,5kW

Incalzitor terasa Veito Space 2,5kWEconomisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa energoeficient Veito cu infraroşu oriunde doriţi să be..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Incalzitor terasa Veito Space 2,5kW

Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa energoeficient Veito cu infraroşu oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat! Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza incalzitoarele terasa cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior. Dacă folosiţi un incalzitor terasa cu infraroşu Veito, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Functii Incalzitor terasa Veito Space:

TERMOSTAT – apasand butoanele + sau –, setati temperatura ambientala dorita. Aparatul va regla automat puterea / treapta in care va functiona. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul se va opri din functionare.

TIMER – apasand butonul central, cu ceas, aparatul va afisa C.0. Apasati din nou si puteti seta de la C.1 pina la C.9, adica de la 1ora pina la 9ore de functionare. incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate.

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Incalzitoarele de terasa Veito sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Eficiente energetic cu un cosum mediu de 1leu pentru ora de functionare.

Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor de terasa Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Detalii de instalare Incalzitor terasa Veito Blade S:

Incalzitorul de terasa Veito poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa fie de 1.8m de la nivelul solului, astfel incat incalzitorul sa nu poata fi atins in timpul functionarii (fig. A si B).

Nu instalati incalzitorul terasa Veito pe/in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. 

Incalzitorul terasa ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti. In cazul in care incalzitorul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

Sumar Incalzitor terasa Veito Space:

Putere 2500W in 3 trepte

Filament din fibra de Carbon

Cea mai mare densitate, randament 99%

Constructie din aluminiu

Termostat, Timer, Telecomanda

Rezistent la apa si intemperii, IP44

Eficient la exterior pentru 20-25mp

Eficient la interior pentru 35mp

Înălțime: 165mm, Latime: 990mm, Adâncime: 80mm

Tensiunea de alimentare: 220-240V c.a.

Frecvență: 50/60Hz, monofazat

Putere maxima :2500W

 

Caracteristici tehnice
Putere consumata 2500 w

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun