Categorii

Etichete: Tratarea apei

Incalzitor Terasa Veito Blade 2kW Silver

1.790,00 Lei

2.106,00 Lei

  • Producator VEITO
  • Cod produs: Veito Blade 2kW

Veito Blade 2kW ArgintiuIncalzitor Veito Blade 2kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Tele..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Veito Blade 2kW Argintiu

Incalzitor Veito Blade 2kW, Convector electric, Incalzitor terasa, Radiator electric, fibra Carbon, Aluminiu, Telecomanda, Timer, Termostat, Afisaj LED, IP55, Argintiu. Căldura este generată imediat după ce aţi pornit incalzitorul cu infrarosu. Radiatoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Economisiţi energie si timp folosind un incalzitor terasa Veito cu fibra de Carbon oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă si aer curat!

Incalzitor terasa Veito Blade 2kW

Incalzitorul Veito Blade S nu necesită o fază de preîncălzire. Mediul ambiant se încălzeşte imediat, mai rentabil de-atât nu se poate. Economisiţi costurile cu energia, timpul şi nervii, folosind un incalzitor terasa cu infraroşu energoeficient oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă!

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern

Incalzitoarele de terasa Veito sunt foarte economice, avand un randament de 99.9% (energie electrica > caldura) respectiv un raport de 92% (energie radianta) si 8% (convectie), ele genereaza caldura in cateva secunde de la pornire. Eficiente energetic cu un cosum mediu de 1leu pentru ora de functionare.

Incalziti zonele exterioare, spatiile slab izolate sau locuinta in cel mai scurt timp. Caldura confortabila infrarosu produsa de filamentul de carbon de inalta densitate al incalzitoarelor de terasa Veito va asigura un aer sanatos, fara consum de oxigen si acopera suprafete mari.

Caldura este generata imediat dupa ce ati pornit Incalzitorul de terasa Veito Blade

Incalzitoarele de terasa Veito cu infrarosu sunt utilizabile universal si flexibil. Fiind aparate de incalzire multifunctionale, puteti utiliza incalzitoarele electrice oriunde, acestea fiind adecvate atat pentru interior cat si pentru exterior, in functie de varianta constructiva. Daca folositi un incalzitor cu infrarosu modern, in curand nu veti mai dori sa renuntati la aceasta sursa de caldura rapida!

Caldura emisa de incalzitoarele terasa cu infrarosu este absorbita de catre obiectele solide, astfel, caldura va fi distribuita egal catre persoane. Sistemele de incalzitoare terasa Veito sunt practice, usor de folosit si sunt utilizabile in orice anotimp, la exterior cat si la interior.

Va  prezentam solutia de incalzire a viitorului, incalzirea electrica cu fibra de carbon de densitate inalta, deci moderna, amortizarea investitiei facandu-se prin eficienta si consumul electric redus, deci si economica; puterea electrica consumata de incalzitoarele Veito se transforma in proportie de 99% in putere calorica, adica caldura, fata de toate celelalte sisteme electrice de incalzire care au un randament mult mai scazut.

Comparatie incalzitoare terasa – incalzitoare gaz:

NU elimina dioxid de carbon, deci se pot utiliza la interior

Consum electric redus si eficienta mare

NU murdareste spatiile in care se utilizeaza

NU emana mirosuri neplacute

Caldura emisa nu este influentata de curentii de aer

Instalarea incalzitorului este simpla, iar functionarea silentioasa

NU necesita combustibil

Caracteristici stand incalzitor terasa Blade (se vinde separat):

– Inaltime ajustabila: 1.1 – 1.8m
– Material: Aluminiu+Plastic
– Suportul vine insotit de cleme speciale pentru fixarea cablului de alimentare.

Incalzitorul terasa Veito cu Fibra de Carbon, sursa de căldură rapidă şi eficientă

Căldura este generată imediat după ce aţi pornit  incalzitorul.

Incalzitorul nu necesită o fază de preîncălzire. Mediul ambiant se încălzeşte imediat, mai rentabil de-atât nu se poate. Economisiţi costurile cu energia, timpul şi nervii, folosind un radiator cu infraroşu energoeficient oriunde doriţi să beneficiaţi rapid de o ambianţă călduroasă!

Ca orice alta forma de incalzire, aparatele au nevoie de timp pentru a incalzi corpurile din jurul lor, acestea la randul lor generand caldura inmagazionata.

Incalzitoarele cu tehnică cu infraroşu sunt utilizabile universal şi flexibil. Fiind aparate de încălzire multifuncţionale, puteţi utiliza radiatoarele cu infraroşu oriunde, acestea fiind adecvate atât pentru interior cât şi pentru exterior, în funcţie de varianta constructivă. Dacă folosiţi un radiator cu infraroşu modern, în curând nu veţi mai dori să renunţaţi la această sursă de căldură rapidă!

Versatilitate, un punct important in utilizarea acestor aparate.

Testati zona si modul de amplasare a aparatelor pentru eficienta maxima. Acestea au sistemul de prindere tavan/ perete inclus, dar se pot monta si pe standul mobil Veito. Incercati sa modificati pozitia pentru a stabili zona de confort maxim.

Avantajele semnificative ale filamentelor de încălzire electrică din fibră de carbon:

Fibra de carbon este un material de încălzire cu corp negru pur.

Nu există aproape nicio lumină vizibilă în procesul de conversie electrotermică.

Creștere rapidă a temperaturii cu generare uniformă de căldură.

Distanță mare de transmitere a radiației termice și rată rapidă de schimb de căldură.

Va  prezentam solutia de incalzire a viitorului, incalzirea electrica cu fibra de carbon de densitate inalta, deci moderna, amortizarea investitiei facandu-se prin eficienta si consumul electric redus, deci si economica; puterea electrica consumata de incalzitoarele Veito se transforma in proportie de 99% in putere calorica, adica caldura, fata de toate celelalte sisteme electrice de incalzire care au un randament mult mai scazut.

Sunt potrivite pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior:
Terase in aer liber, Copertine, Pergole, Restaurante, Hoteluri si Pub-uri, Cafenele, Magazine stradale, Cladiri de birouri, Sali de sedinte, Gradini de iarna, Cladiri istorice, Castele, Vile, Conace ,Case vacanta, Verande, Sere, Sub umbrela, Baruri in aer liber si Chioscuri, Foisoare, Piscine si spa-uri, Centre de sanatate, Showroom-uri, Sali de expozitie, Magazine, Piete, Case, Balcoane, Apartamente, Locuri de munca in interior sau exterior, Vestiare, Centre pentru sport si fitness

Detalii de instalare Incalzitor terasa Veito Blade:

Incalzitorul de terasa Veito poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan, cu conditia ca inaltimea minima de instalare sa fie de 1.8m de la nivelul solului, astfel incat incalzitorul sa nu poata fi atins in timpul functionarii

Nu instalati incalzitorul terasa Veito pe / in apropierea unei suprafete inflamabile. Respectati distanta minima de siguranta dintre corpul de incalzire si suprafetele inflamabile atunci cand se face montajul. Incalzitorul terasa ar trebui sa aiba intotdeauna o distanta de minim 0.5m de la plafon si peretii adiacenti. In cazul in care incalzitorul se monteaza afara, este necesara instalarea unei prize de intemperii.

Dotari Incalzitor terasa Veito Blade:

Telecomanda, afisaj Led, timer si termostat ambiental

Rezistent la apa, certificat IP55 (protejat impotriva jeturilor de apa)

Protectie la supraincalzire si la rasturnare

Sumar Incalzitor terasa Veito Blade:

Putere 2000W in 4 trepte

Filament din fibra de Carbon

Cea mai mare densitate, randament 99%

Constructie din aluminiu

Termostat, Timer, Telecomanda

Rezistent la apa si intemperii, IP55

Eficient la exterior pentru 15-20mp

Eficient la interior pentru 25mp

Înălțime:130mm, Latime:900mm, Adâncime:90mm

Tensiunea de alimentare :220-240V c.a.

Frecvență :50 / 60Hz, monofazat

Putere maxima :2000W

Setare putere:1000W / 1400W / 1700W / 2000W Patru etape

Evaluare IP: IP55

 

Caracteristici tehnice
Putere consumata 2000 w

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun