Categorii

Etichete: Tratarea apei

Incalzitor Instant apa Veito Flow E

1.670,25 Lei

1.965,00 Lei

  • Producator VEITO
  • Cod produs: Veito Flow E

Flow E face ca totul sa para simplu. Fiecare componenta din Flow E este optimizata pentru performanta. Ofera apa fierbinte instant..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Flow E face ca totul sa para simplu. Fiecare componenta din Flow E este optimizata pentru performanta. Ofera apa fierbinte instant la dus, la bucatarie sau oriunde ai nevoie.

Cu dimensiunile sale compacte, Flow E poate fi instalat oriunde. Instant apa calda Veito Flow E 10,5kW, Boiler electric, Alimentare 220V, Digital, Compatibil Solar, Termostat, Multi-point, 4.5l/min.

Este Eficient energetic
Are un Design ergonomic
Este complet controlat electronic
Este  usor de folosit
Are Protectie la supraincalzire
Asigura reglarea temperaturii digitale
Reglabil 8,8 kW / 10,5 kW
Are afisaj cu mai multe functii

Asigura apa calda in cateva secunde, are o functionare silentioasa, este un economizor de energie.

Aparatul necesita alimentare separata din tablou sau siguranta electrica marita. Apelati la un electrician pentru instalare.

Fiecare componenta din FLOW E este optimizata pentru performanta. Fiecare componenta a fost reluata, de la elementul de incalzire pana la buton. Rezultatul este mai mult decat un nou incalzitor de apa. Are o capacitate impresionanta de a furniza apa calda de care aveti nevoie in fiecare zi.

Se poate regla temperatura apei de la 20 ° C la 55 ° folosind butoanele de pe dispozitiv. Un senzor incorporat detecteaza modificarile temperaturii apei si regleaza automat puterea de incalzire

Veito Flow E incalzeste apa la temperatura dorita direct pe masura ce curge prin unitate. Aparatul consuma numai energie in aceasta perioada. Incepe sa se incalzeasca de indata ce este pornit si nu pierde energia in zadar prin asteptare. De aceea, incalzitorul instant de apa Veito Flow S este eficient din punct de vedere energetic.

Clasa energetica A

Veito Flow E detine certificate de clasa energetica A, certificat TUV Germania si Sigiliul de siguranta certificat (marca GS)

Sistemul de incalzire din otel inoxidabil, cromat din Nano Technology, reduce cantitatea de calcar din jurul elementului de incalzire. In timpul functionarii normale, daca se detecteaza o temperatura de supraincalzire, alimentarea cu energie a elementelor de incalzire va fi oprita. Cand temperatura sa racit suficient, alimentarea se va face automat.

Caracteristici tehnice
Putere consumata 1000 w

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun