Categorii

Etichete: Tratarea apei

Incalzitor Instant apa Veito SPEED 7,5 kW

1.618,00 Lei

1.798,00 Lei

  • Producator VEITO
  • Cod produs: Veito SPEED 7,5 kW

Noua generatie de Incalzitoare Instant Veito!Instant apa calda Veito Speed 7,5 kW, Boiler electric, Alimentare 220V - 240V, 3 Trepte, Termostat, Multi..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Noua generatie de Incalzitoare Instant Veito!

Instant apa calda Veito Speed 7,5 kW, Boiler electric, Alimentare 220V - 240V, 3 Trepte, Termostat, Multi-point, 4 l/min.

Sectiunea transversala minima a cablului: 2,5 mm2, Siguranta pentru alimentare din tablou: 32A / 40A, Presiune functionare: 0,5 bar.

Apa calda in cateva secunde, Functionare silentioasa, Economizor de energie.

Noua generatie de Incalzitoare Instant Veito!

Fiecare componenta din Speed este optimizata pentru performanta. Fiecare componenta a fost reluata, de la elementul de incalzire pana la buton. Rezultatul este mai mult decat un nou incalzitor de apa.

Are o capacitate impresionanta de a furniza apa calda de care aveti nevoie in fiecare zi.

Ofera apa fierbinte la dus, la bucatarie sau oriunde ai nevoie. Cu dimensiunile sale compacte, Speed poate fi instalat oriunde. Aproape ai uitat ca e acolo.

Vine cu 3 setari de putere.

Utilizarea in mai multe puncte, Apa calda in cateva secunde, Eficient energetic, Design ergonomic, Protectia impotriva supraincalzirii si Termostat

Sistemul de incalzire din otel inoxidabil, cromat din Nano Technology, reduce cantitatea de calcar din jurul elementului de incalzire.

In timpul functionarii normale, daca se detecteaza o temperatura de supraincalzire, alimentarea cu energie a elementelor de incalzire va fi oprita.

Cand temperatura sa racit suficient, alimentarea se va face automat.

Veito Speed detine certificate de clasa energetica A, certificat TUV Germania si Sigiliul de siguranta certificat (marca GS).).

Caracteristici tehnice
Putere consumata 7,5 kW

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun