Categorii

Etichete: Cartuse, tratarea apei

Cartuș filtrant cărbune activ FPP-GAC+KDF+SILVER

84,50 Lei

Elementul de filtru combinat este accesoriu la aparatul de filtrat de masă în două trepte. Elementul de filtru este potrivit pentru filtrarea a 3..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Elementul de filtru combinat este accesoriu la aparatul de filtrat de masă în două trepte. Elementul de filtru este potrivit pentru filtrarea a 3000 litri apă, însă se recomandă a se schimba din 6 în 6 luni.

Componența elementului de filtru: Elementul  înlătură impuritățile din apă în două trepte (filtru combinat).

1. Polipropilenă: Prima treaptă o constituie o unitate de filtrat mecanic de 5 microni, format din fibre răsucite de polipropilenă.

2. Filtru de cărbune activ: A doua treaptă o constituie o unitate de filtrat format din cărbune activ de calitate superioară  (GAC= Granular Activated Carbon).Datorită  structurii granulate filtrează  mult mai eficace decât altfel de filtre. Conținând 5% argint și 5% KDF este mai eficient,  iar efectul antiviral și antibacterian este mai remarcabil.

Filtrul combinat înlătură din apa potabilă următoarele impurități:

  • Filtrează substanțele în suspensie care cauzează schimbarea culorii apei (ex.rugina,nisip,mâl), substanțele organice (bacterii, viruși), toxine, precum și substanțe ce dau gust și miros neplăcut apei.
  • Înlătură clorul activ și în stare liberă, în combinații, derivatele de clor (ex.trihalometan și trihaloetilenă  ce cauzează cancer) care totdeauna  sunt prezente în apa din rețea, din cauza tratării apei cu clor.
  • Îndepărtează  o parte importantă a virusurilor și bacteriilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun