Categorii
ECHIPAMENTE STERILIZATOARE UV RO

ECHIPAMENTE STERILIZATOARE UV RO

Calitatea apei potabile se poate schimba în timp și poate fi contaminată cu bacterii dăunătoare. Sistemul UV este un mod sigur, economic și fără substanțe chimice pentru protejarea apei potabile în orice locatie rezidențială sau industrială. Sistemul UV a fost proiectat și testat pentru a asigura ca apa potabilă de calitate sa fie la îndemâna tuturor. Tehnologia UV are nevoie de apă moale și fără fier și mangan, așa că mai întâi trebuie să pregătiți apa pentru lampa UV, prin instalarea unei statii de dedurizare a apei. Sterilizatorul UV este ideal pentru tratarea apei la punctul de utilizare pentru a ucide bacteriile (inclusiv coliforme și e.coli), viruși, criptosporidiu, giardia și o gamă largă de alți contaminanți microbiologici. Modelele mai mari pot fi cea mai bună soluție pentru locatiile din industrie, unde este necesară o unitate economică cu o gamă medie de caracteristici. Având în vedere prețul său economic, aceasta este alegerea perfecta pentru proprietarii de case și locatiile industriale care doresc protecție împotriva contaminanților microbiologici ca măsuri preventive de tratament profilactic.

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Lampă UV Economy-S06Lampa cu ultraviolete (UV) are o putere de 21 W si se foloseste in sterilizatoarele UV pentru a elimina cu eficacitate algele, ciu..

198,00 Lei

Lampă UV Economy-S12Lampa cu ultraviolete (UV) are o putere de 40 W si se foloseste in sterilizatoarele UV pentru a elimina cu eficacitate algele, ciu..

257,00 Lei

Lampa UV pentru sterilizator UV Economy-S01Lampa UV din componenta sterilizatorul UV Economy-S01 este utilizat pentru sterilizarea apei in s..

115,30 Lei

STERILIZATOR UV 21W, PENTRU TOATA CASA, COMPLET (CARCASA, SURSA, LAMPA)Sterilizatorul cu lampa UV de 21W are conexiune de 3/4″ si este utilizat in spe..

1.257,00 Lei

STERILIZATOR UV 40W Economy-S12, conexiune 3/4", PACHET COMPLET CU SURSA, LAMPA SI CARCASASterilizatorul cu lampa UV de 40W are conexiune de..

1.578,00 Lei

STERILIZATOR UV 55W Economy-S55, conexiune 3/4", PACHET COMPLET CU SURSA, LAMPA SI CARCASASterilizatorul cu lampa UV de 55W are conexiune de..

1.674,00 Lei

Sterilizator apa cu lampa UV de 6W Economy-S01Economy-S01 este un sterilizator cu ultraviolete realizat din inox ideal pentru sterilizarea apei in sis..

210,00 Lei

Teaca de cuart sau mansonul de cuart (cum se mai numeste) este un tub lung, cilindric, din sticla de cuart (quartz), destinata sa protejeze lampa UV d..

56,30 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)