Categorii

Etichete: Tratarea apei

Dozator de apa potabila WAVE IT 30 FIZZ TALL

14.368,00 Lei

15.965,00 Lei

  • Producator BLUPURA
  • Cod produs: WAVE IT 30 FIZZ TALL

Dozator de apa potabila WAVE IT 30 FIZZ TALLBrandul BLUPURA reprezintă designul elegant, diversitatea și individualitatea la un preț atractiv.&nb..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

Dozator de apa potabila WAVE IT 30 FIZZ TALL

Brandul BLUPURA reprezintă designul elegant, diversitatea și individualitatea la un preț atractiv. BLUPURA are dozatorul de apă potrivit pentru fiecare industrie, fie ca dispozitiv de masă, cât și ca dispozitiv autonom sau ca dispozitiv încorporat. BLUPURA a câștigat mai multe premii în întreaga Europă, inclusiv în domeniile inovației produselor și inițiativelor de mediu. Majoritatea dozatoarelor de apă BLUPURA oferă atât apă răcită, cât și apă spumanta. Dar apa spumantă răcită face parte, de asemenea, din echipamentul standard.

În mod normal, timpii de procesare pentru acest produs sunt de 24/h de la comandă, dacă sunt disponibili (aproximativ 3 săptămâni în cazul comenzii din fabrică).

Model de răcitor de apă fără rețetă Wave IT30 FIZZ TALL

Este conectat direct la alimentarea cu apă.

 2 prize de alimentare cu apă:

- mediul natural

- frig natural

Racitor profesional cu un design modern si elegant realizat in intregime din otel inoxidabil, potrivit pentru cei care au nevoie sa distribuie multi litri de apa.

Zona de distribuție și tava de scurgere detașabilă din aluminiu anodizat

Ușa din față cu încuietoare.

Autodiagnosticul alarmei în caz de lipsă de apă

Punct de distribuție potrivit pentru orice tip de sticlă și carafă de până la 31 cm înălțime.

Pentru administrarea apei către public, se recomandă dotarea distribuitorului de apă cu un sistem de microfiltrare și o lampă UV ca formă de prevenire împotriva formării încărcăturilor bacteriene.

Prețul distribuitorului de apă nu ia în considerare costul instalării și accesoriile opționale sau necesare pentru punerea în funcțiune. Din acest motiv, vă recomandăm, de asemenea, să căutați în partea de jos a paginii lista accesoriilor care pot fi utilizate pentru acest model.


OPȚIONAL

Gazul frigorific ecologic R600a care, pe lângă faptul că este sensibil la problemele de mediu, permite compresorului să funcționeze mai silențios și asigură o durată de viață mai lungă a întregului aparat frigorific.

Este posibil să solicitați versiunea Wave no Tall la același preț. Această versiune are punctul de livrare cu 5 cm mai jos decât Wave, deci pot intra doar sticle și ulcioare cu o înălțime maximă de 27 cm.

Numai pentru versiunea WAVE no Tall:

Lampă bactericidă cu cuarț de 4W: acoperă ultimii 12 cm ai punctului de distribuție sterilizând și prevenind proliferarea bacteriană.

Caracterisitci tehnice BLUPURA
Capacitate de racire 30 L/h
Lichid de racire R134a
Tehnologie de racire Banca de gheață
Consum de energie 350 W
Caracteristici tehnice
Control 3 butoane de selecție directă
Tip Constructie Otel inoxidabil
Alimentare electrica 220 V - 50 Hz
Dimensiuni 272 x 453 x 467 mm
Greutate 35 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun