Categorii

Etichete: Tratarea apei

Dozator de apa potabila BLUSODA 45 BLACK

9.261,00 Lei

10.895,00 Lei

  • Producator BLUPURA
  • Cod produs: BLUSODA 45 BLACK

BLUSODA 45 BLACKCompact, puternic și realizat în întregime din oțel inoxidabil finisat în negru, alegerea perfectă pentru casă și birou. Dispozit..

Opţiuni disponibile

Transport Gratuit

Transport zilnic

Easy

Retururi

Cel mai mic pret

Garantii

BLUSODA 45 BLACK

Compact, puternic și realizat în întregime din oțel inoxidabil finisat în negru, alegerea perfectă pentru casă și birou. 

Dispozitivul nostru de masă cu BluSoda 45 BLACK combină cel mai modern design și tehnologie dovedită. Tava de scurgere poate fi conectată la un canal de scurgere fix pentru o ușurință și mai mare de utilizare. Opțional, disponibil și cu dulap de bază din oțel inoxidabil cu dozator de cupe integrat.

Distribuitorul de apă de masă BluSoda 45 BLACK oferă o răcoritoare pură datorită tehnologiei unice de filtrare a igienei în 3 trepte. Designul său elegant și compact îl face un furnizor eficient de apă - indiferent dacă este răcită, la temperatura camerei sau carbogazoasă.

Instalând unul sau mai multe dozatoare de apă Bela Aqua în compania dvs., încurajați băutura sănătoasă în rândul angajaților dvs.! Îți încurajezi angajații să bea mai multă și suficientă apă - aceasta la rândul său crește performanța și concentrarea, precum și motivația și distracția la locul de muncă. Desigur, un dozator de apă este, de asemenea, foarte practic dacă aveți clienți frecvenți sau parteneri de afaceri!Disponibil în două versiuni, 30 sau 45 litri pe oră

- Butoane din oțel inoxidabil de înaltă calitate
- Tehnologie inovatoare a răcitorului uscat
- Gură fără contact
- Tavă de scurgere cu opțiune de conectare la un canal de scurgere fix
- Design ușor de întreținut
- Cu o unitate de bază la cerere

Opțional

Filtru cu cărbune activ.

Lampă UVC de intrare (12w).

Lampă UCV la ieșire (4w).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun