Categorii
DOZATOARE DE APA ECONOMYWATER

DOZATOARE DE APA ECONOMYWATER

UTILIZAREA UNUI DOZATOR APA

De-a lungul ultimilor ani s-a observat o crestere masiva a utilizarii de apa imbuteliata. Majoritatea oamenilor a inceput sa inteleaga ca apa imbuteliata este mai sigura decat apa de la robinet, si ca sanatatea lor este protejata mai bine prin consumul de apa imbuteliata. Prin urmare, pentru foarte multe persoane, utilizarea unui dozator apa la birou sau acasa a devenit o normalitate.

BENEFICIILE UTILIZARII DE DOZATOARE APA

Utilizarea unui dozator de apa ofera mai multe beneficii:

  •             -Consumul unei ape clare, curate si proaspete, care este fara substante chimice ce sunt in mod normal gasite in apa de la robinet. Aceste proprietati imbunatatesc gustul si calitatea apei pe care o beti;
  •             -Filtrele integrate in dozatoarele de apa asigura o curatenie suplimentara a apei; Se filtreaza fiecare picatura care curge, iar filtrele sunt de inalta calitate, pentru a va asigura ca veti obtine cea mai mai inalta calitate a apei in timp ce utilizati dozatorul de apa.
  •             -Filtrul nu trebuie sa fie inlocuit de foarte multe ori. O data la fiecare trei-patru luni este suficient pentru a va asigura ca apa care trece prin sistemul de filtrare continua sa ramana proaspata si clara.
  •             -Un alt beneficiu al dozatoarelor de apa este economia de bani. Economisiti bani in fiecare luna pentru ca nu mai cumparati sticle de apa individuale, sau cani de apa filtrante.
  •             -Racitoarele de apa sunt de asemenea mai prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece exista mai putine sticle de apa care sa se arunce in gropile de gunoi, in fiecare an.
  •             -Instalare usoara - Instalarea unui racitor de apa este foarte simpla. De cele mai multe ori, operatiunea este efectuata chiar de catre compania de la care achizitionati dozatorul.
  •             -Intretinere usoara – mentenanta necesara pentru dozatorul de apa este usoara pentru oricine. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l curatati o data pe saptamana. In cazul in care ar fi nevoie de piese de schimb pentru a repara ceva, atunci acestea pot fi gasite la compania furnizoare.
  •             -Oricine poate folosi un dozator de apa, nu trebuie sa fie un expert tehnic. Chiar si copiii le pot folosi fara nici o dificultate.
  •             -Pret dozator super accesibil, pentru orice buzunar
  •             -Nu e nevoie de instalatii sanitare.

Subcategorii

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Cu acest aparat obțineți comod apă de calitate excepțională și totodată realizați economie semnificativă la cheltuieli!Aparatul RO-COOL dozator de apă..

4.949,00 Lei

Fără TVA: 4.949,00 Lei

Cu acest aparat obțineți comod apă de calitate excepțională și totodată realizați economie semnificativă la cheltuieli!Aparatul RO-COOL dozator de apă..

3.920,00 Lei

Fără TVA: 3.920,00 Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)