Categorii

Politica de Livrare a produselor

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat sau prin reteaua proprie de distributie a SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL. 

Tarifele pentru celelalte produse se calculeaza dupa urmatoarele criterii (cu exceptia produselor aflate in promotii cu cost Unic de Transport):

  • Costul de Livrare este achitat de catre CLIENT conform tarifelor firmelor de curierat cu care lucreaza SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL.
  • Tarifele sunt negociate de catre SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL, astfel incat sumele platite de catre CLIENTUL final sunt minime si mult sub nivelul pietei.
  • Pentru Bucuresti si in afara Bucurestiului tariful pentru livrare este stabilit in functie de comanda si de distanta locului de livrare al clientului final.
  • Pentru livrarea in tara tariful minim pentru livrare este: 79 Lei cu TVA inclus.

*Pentru localitatile in care nu exista o filiala a firmei de curierat la tariful mai sus mentionat se aplica o taxa suplimentara in functie de distanta dintre depozit si adresa clientului final.

- Greutatea coletului - Este cea inscrisa pe ambalajul coletului. Pentru colete cu lungimi peste 1 m se ia in considerare greutatea volumetrica. Aceasta se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm )/ 6000.

- Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mai sus mentionata. 

- Tarifele se aplica la greutatea reala sau volumetrica, care din aceastea este mai mare.

Termenul de livrare este de 7-10 zile lucratoare pentru produsele care sunt pe stoc, pentru cele care se aduc pe comanda este de 10-30 de zile lucratoare de la data la care CLIENTUL a achitat avansul, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor, astfel cum apare in confirmarea comenzii. 
CLIENTUL are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii (strada, numarul strazii, blocul/cladirea, numarul, etajul, codul interfonului, codul postal). In cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL nu poate fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii. 
CLIENTUL are obligaţia de a se asigura ca, la data livrării, exista persoane desemnate pentru a primi produsele, in caz contrar urmand a suporta cheltuielile efectuate de catre SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze. 
La solicitarea SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL sau a Curierului, CLIENTUL va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre sistemul de vanzare.
In cazul in care CLIENTUL se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre CURIER, a numarului comenzii.  Nici o cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca CLIENTUL nu indeplineste conditiile de mai sus. 
Programul de efectuare a livrarilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00 cu exceptia zilelor de sarbatoare legala. CLIENTUL este rugat sa precizeze la plasarea comenzii la ce ora poate fi livrata marfa, in cadrul intervalului mentionat anterior, si un numar de telefon de contact, in caz contrar, produsele se pot livra oricand in cadrul intervalului de timp. 
In afara de cazul in care altceva este agreat de catre SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL si CLIENT, SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul CLIENTULUI (persoana care preia produsele livrate). 
SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. 
SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii. 
SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier sau prin transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. 
SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. 
CLIENTUL poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs. Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile in care se percepe avans, de la incasarea integrala a avansului de catre SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL.
Pana la achitarea integrala a pretului,SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL are dreptul de a suspenda termenul de livrare. 
SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, de indata, urmand ca eventualele sume de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile. 
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SC ASPIRE SOFTAPP SOLUTION SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.