Categorii

Etichete: Tratarea apei

Dedurizator apa EconomySoft-100-VR1

4.225,00 Lei

4.694,00 Lei

Dedurizator apa EconomySoft-100-VR1 cu valva RX cu control volumetric.Dedurizator apă EconomySoft 100 ( 25 litri rășină, valvă bypass, conexiune 1")Ec..

Opţiuni disponibile

Dedurizator apa EconomySoft-100-VR1 cu valva RX cu control volumetric.

Dedurizator apă EconomySoft 100 ( 25 litri rășină, valvă bypass, conexiune 1")

EconomySoft-100-VR1 cu valva RX este un aparat de dedurizare apa cu design compact, indicat atunci cand apa prezinta o duritate ridicata. Dedurizatorul este recomandat pentru aplicatii rezidentiale.

Calcarul din apa poate cauza diverse probleme, cum ar fi: depuneri pe instalatiile sanitare, defectiuni ale aparaturii ce utilizeaza apa (cum ar fi masina de spalat vase/ rufe, masinilor de gheata/ calcat, centralelor termice, boilerelor, umidificatoarelor etc.) sau chiar afectarea rinichilor, pielii si parului.

Acest model de dedurizator apa tip cabinet EconomySoft-100-VR1 este potrivit pentru dedurizarea apei unei locuinte cu  1 - 3 persoane cu un consum intre 5 – 10 .

Principiu de functionare:

Dedurizatorul EconomySoft-100-VR1 functioneaza dupa principiul schimbului de ioni. In interiorul dedurizatorului de apa se afla o rasina polimetrica. Cu ajutorul rasinii, dedurizatorul schimba ionii pozitivi de calciu si magneziu din apa, in ioni negativi de sodiu.

De asemenea, dedurizatorul de apa este dotat cu valva de comanda dupa timp si volum, ce masoara volumul de apa care trece prin sistem si comanda regenerarea rasinii. Prin acest proces, dedurizatorul intra in modul de regenerare atunci cand atinge volumul de apa stabilit sa treaca prin sistemul de dedurizare.

Utilizand dedurizatorul EconomySoft-100-VR1 sunt eliminate sarurile minerale ce fac apa sa devina dura. Asadar, apa poate obtine o duritate 0 °gG.

Certificat de calitate: KEF-12796-2/2016 aprobat de ANTSZ.

Garantie: 1 an (12 luni).

Intretinere: Dupa un timp rasina din dedurizator trebuie inlocuita. Acest lucru se realizeaza simplu, doar se toarna sarea regeneratoare in rezervor. Tabletele de sare se comercializeaza in pachete de 25 kg. Se va folosi exclusiv sare de mare puritate, speciala, potrivita scopului, in caz contrar se poate defecta echipamentul de dedurizare apa.

Cheltuieli de intretinere: Cheltuielile de intretinere se calculeaza in functie de consumul lunar. In general se poate spune ca pentru dedurizarea 1 m³ de apa aparatul consuma 0,5 - 1 kg sare. Acest lucru depinde insa si de duritatea apei.

IMPORTANT: Montarea dedurizatorului se face pe conducta de alimentare cu apa rece. Aparatul de dedurizare apa se aseaza in loc ferit de apa si inghet si in apropiere unei surse de energie electrica si canalizare.

Caracteristici tehnice
Control dupa timp si volum
Racord 1"
Capacitate ciclica 100 m³/ 1 °gG
Debit maxim 1.1 - 2 mc/h
Durata regenerare 40 - 70 min
Dimensiuni 1150 x 340 x 520 mm
Greutate 25 Kg
Volum Rasina 25 litri
Duritate apa tratata 0, 5 °gG
Tip valva RX

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun